Spalvingos salotos su jautiena
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
Ingredientai:1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių |
Padažui:Sauja krapų |
Gaminimas:
- „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
- Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
- Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.