Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu

Ingredientai:

1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
biovela packaging paplotelis
Iceberg salotų lapų
Rukolos lapelių
Burokėlių lapelių
Špinatų lapelių
Šviežių ridikėlių
Traškių morkyčių
Šviežių čili pipirų

Padažui:

Sauja krapų
Sauja petražolių
Skiltelė česnako
Pusės citrinos sultys
Stiklinė aliejaus
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis pipirų

Gaminimas:

  • „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
  • Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
  • Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.