Simo Jasaičio mėsainis
Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine
Ingredientai:
1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
1 pora „Mantinga“ bandelių mėsainiams
1 pomidoras
2 vnt. karšto rūkymo šoninės juostelių
1 kiaušinis
Salotų lapų
Kepsnių padažo
Gaminimas:
- „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
- Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
- Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
- Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.