Monikos Šalčiūtės mėsainis
Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais
Ingredientai:
1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
1 pora „Mantinga“ bandelių mėsainiams
1 avokadas
Rukola lapelių
Burokėlių lapelių
Salotų lapų
Kepsnių padažo
Pomidorų padažo
Gaminimas:
- „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
- Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.
- Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.