Švelnaus skonio mėsainis su jautienos maltinuku, avokadu ir burokėlių lapais

arturras ir monika2

Ingredientai:

1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
biovela packaging  paplotelis
1 pora „Mantinga“ bandelių mėsainiams
mantinga bandeles mesainiams 200x100pxkomplektas 100x100
1 avokadas
Rukola lapelių
Burokėlių lapelių
Salotų lapų
Kepsnių padažo
Pomidorų padažo

Gaminimas:

  • „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
  • Nulupkite avokadą, supjaustykite stambiais griežinėliais.
  • Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinį, avokado griežinėlius, rukolos lapelius, burokėlių lapelius ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.